Afslankreceptenbijbel, het ultieme afslankprogramma

dec 16, 2021

Afvallen én lekker eten, door de afslankreceptenbijbel

 

 
Meestal begin je vol goede moet met een nieuw dieet. Misschien had je er over gelezen op internet of heeft een kennis je een tip gegeven. In de eerste weken lukt het je om af te vallen en heb je er vertrouwen in dat dit dan eindelijk de oplossing is waar je naar op zoek was. Maar dan opeens houdt het op. Je valt niet meer af. Sterker nog, je komt zelfs weer een beetje aan!
afslankrecepten

Jojo effect

 
Dat is meestal hoe het loopt met diëten, de meeste mensen komen terecht in het jojo-effect. Waardoor ze eerst afvallen, maar daarna juist weer aankomen. Met de afslankreceptenbijbel kun je dat voorkomen. Dit jojo-effect is een gevolg van het feit dat de meeste diëten niet vol te houden zijn, omdat ze daar ook niet voor ontworpen zijn. Maar dit receptenboek richt zich juist op afslanken zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf dingen ontzegt.

 

 

Waarom werken de meeste diëten niet, of alleen maar eventjes?

 

Met de jaren zijn er heel wat Fad diëten in de media geweest. Van Atkins tot het koolsoep regime. Wat deze diëten met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal gericht zijn op snel resultaat op te leveren, in plaats van een houdbare verandering in je eetpatroon te creëren. Als je deze diëten volgt, is wat je eet heel beperkt. Wat zeker helpt om in het begin af te vallen, maar er ook voor zorgt dat je het dieet nooit vol kunt houden. Mensen zijn niet gebouwd om een heel gelimiteerd eetpatroon aan te houden. Het zal ook maar een paar weken duren voordat je het dieet niet meer volhoudt, omdat je lichaam schreeuwt om al het eten dat je jezelf hebt ontzegt.
Als je een dieet wilt volgen dat je vol kan houden, heb je er een nodig dat gevarieerd is en ervoor zorgt dat je geen honger lijdt en niet het gevoel hebt dat je eten mist. Daar is de afslankreceptenbijbel op gericht.

Dieetonderzoek

Aanpak van dit boek

Wat doet dit boek anders dan alle trendy diëten die je op social media voorbij ziet komen? Het richt zich op een goed vol te houden dieet. Eentje waar je niet constant aan het verlangen bent naar lekker eten, terwijl je zelf een eentonig dieet volgt. De afslankreceptenbijbel staat vol met lekkere recepten die makkelijk te bereiden zijn en gevarieerd zijn. Dit boek heeft meer dan 100 recepten om je snel vet te laten verbranden, zonder dat je terechtkomt in het jojo effect. De recepten in het boek zijn verdeeld in meerdere verschillende categorieën zoals: visgerechten, kipgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings en desserts. Het heeft dag- en weekmenu’s zodat je deze niet meer zelf hoeft samen te stellen. En het vertelt je ook meer over waarom diëten niet werkt, wat je kunt doen om wel succes te hebben en geeft je tips over hoe je boodschappen kunt doen met afvallen als doel.

 

Inhoud van de afslankreceptenbijbel

Dit receptenboek staat vol met recepten om je af te laten vallen en ook andere tips om je te helpen slanker en fitter te worden.
Wat je onder andere in het boek kunt vinden:

 • Meer dan 100 recepten om makkelijk af te vallen. Verdeelt in verschillende categorieën.
 • De 4 pilaren die je helpen om elke week meer dan 1 kilo af te vallen.
 • De 13 principes om slank en gezond te worden en te blijven.
 • Dag- en weekmenu’s die je meteen kunt toepassen.
 • Boodschappen tips; wat kun je beter wel of niet eten voor blijvend succes.
 • Uitleg over hoe je je dieet aanpast bij de meest voorkomende allergieën.

Het boek is verkrijgbaar als fysiek exemplaar of als e-book. Bij het fysieke exemplaar krijg je ook het e-book cadeau. Tijdelijk krijg je bij elke aankoop 4 gratis digitale bonussen, die je nog beter helpen met afvallen.

 

De digitale bonussen

Normaal kosten deze bonussen extra geld, maar ze zijn tijdelijk gratis inbegrepen bij elke aankoop (of je nou de fysieke editie of het e-book haalt). Bij aankoop heb je meteen toegang tot het e-book en ook deze bonussen. Je kunt ze inzien op je smartphone of tablet, zodat je ze mee kunt nemen met boodschappen doen.
Wat zijn de bonussen?

 • Digitale bonus 1
  Schema’s om je direct op weg te helpen. Met deze dag- en weekmenu’s ben je er zeker van dat je het programma precies volgt.
 • Digitale bonus 2
  De 13 richtlijnen om af te vallen en slank te blijven. In plaats van de extreme methodes die Fad diëten gebruiken om je tijdelijke resultaten te geven, zijn dit richtlijnen die je helpen een blijvend resultaat te behalen.
 • Digitale bonus 3
  Bonus toetjes. Dit zijn extra recepten bovenop de recepten die al in het boek staan. Elk toetje geeft duidelijk aan wat de calorieën en andere voedingswaarde zijn, en geeft je tips voor hoe je meer variatie in je menu aan kunt brengen.
 • Digitale bonus 4
  84 tussendoortjes die je kunt eten zonder dat je je dieet in gevaar brengt.

Naast deze bonus krijg je ook nog een maand van Het Ultieme Afslank Programma als bonus. Dit programma helpt je om fit en gezond te worden door tips, oefeningen en video’s. Normaal gesproken is dit programma 19,97 euro per maand, maar als je het boek koopt kun je dit programma een maand lang gratis uitproberen. En als het een succes voor je is, kun je gewoon aangemeld blijven en het programma blijven volgen.

 

Start nu!!

Een verandering in je leven aanbrengen is niet makkelijk, maar het begint allemaal met de eerste stap. Als je wilt beginnen met afvallen, haal dan nu dit receptenboek in huis. Uit een enquête blijkt dat mensen meer succes hadden met de afslankreceptenbijbel dan andere diëten. Of ze nou alleen overtollig buikvet kwijt wouden raken, of in het algemeen slanker en gezonder wouden worden, dit boek hielp ze hun doel te behalen. En dat zie je ook terug uit alle tevreden klanten. Dus begin nu en word ook een tevreden klant.

Ontdek de Smartrope!

Ontdek de Smartrope!

Snel, Leuk en Effectief!Maak kennis met de Smartrope!   Ben je op zoek naar een efficiënte manier om fit te worden, af te vallen of je conditie te verbeteren, maar heb je geen zin om eindeloos naar de sportschool te gaan? Of ben je moe van het gebrek aan...

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Gezonde levensstijl voor meer welzijnIn de hedendaagse snel veranderende wereld, waarin we voortdurend jongleren met meerdere verantwoordelijkheden en dagelijkse eisen, is het gemakkelijk om overweldigd en uitgeput te raken. De constante druk kan een negatieve invloed...

5 stoeloefeningen voor senioren

5 stoeloefeningen voor senioren

Stoeloefeningen voor senioren om kracht en mobiliteit te verbeterenAls we ouder worden, wordt het steeds belangrijker om onze fysieke gezondheid prioriteit te geven en een actieve levensstijl te behouden. Echter, bepaalde beperkingen kunnen het moeilijk maken voor...

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Ben je het zat om op de weegschaal te stappen en ontmoedigd te raken door het getal dat je ziet? Dan is het tijd om je mindset te veranderen en je te richten op wat er echt toe doet - begrijpen waarom spieren zwaarder wegen dan vet. In dit artikel ontrafelen we het...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Wil jij je weer fit voelen? Herken jij jezelf hierin?

 

 • Je weer fit, energiek en gezond wil voelen
 • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met bewegen
 • Op een praktische manier wilt bewegen
 • Je consistent aan de slag wilt gaan, en bewegen in je routine wil krijgen
 • Het fijn vindt om met een programma mee te doen
 • Je die stok achter de deur nodig hebt
 • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen
 • Uit de vicieuze cirkel wilt stappen naar een gezond en energiek leven

Eenmalige, unieke aanbieding!

 

 

Twaalf video trainingen, die jou helpen om een start te maken met krachttraining.

Nu voor slechts € 49,99

 

Ja, ik wil deze video’s ontvangen