Kies voor een gezond leven

feb 21, 2022

Gezond in 4 weken!

Meer energie en goed voor jezelf zorgen! Dit zijn bewuste keuzes die je maakt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. 

gezond in 4 weken

Herken je dit gevoel? 

 

Heb je dat ook wel eens? Soms voel je je gewoon “uit”. Je voelt je moe!
Je spijsverteringsstelsel functioneert niet zo goed als normaal en het lijkt erop dat je verkouden lijkt te worden. Mentaal kan het zijn dat je je niet kunt concentreren en dat je je soms depressief voelt of zelfs angstig.

Het goede nieuws: een gezonde levensstijl kan je helpen je beter te voelen. Sterker nog, je hoeft niet je hele leven van de ene op de andere dag te herzien. Het is vrij eenvoudig om een ​​paar kleine veranderingen aan te brengen die u in de richting van verbeterd welzijn kunnen sturen. En als je eenmaal één verandering hebt aangebracht, kan dat succes je motiveren om door te gaan met het maken van meer positieve verschuivingen.

 

Wat is een “gezonde levensstijl”?

Vraag 50 mensen om te definiëren wat een “gezonde levensstijl” is, en je zult waarschijnlijk 50 verschillende antwoorden krijgen. Dat komt omdat er niet één manier is om gezond te zijn. Een gezonde levensstijl betekent simpelweg dingen doen waar je blij van wordt en waar je je goed bij voelt.

Voor de een kan dat betekenen dat je vijf keer per week anderhalve kilometer loopt, één keer per week fastfood eet en om de dag virtuele of persoonlijke tijd doorbrengt met dierbaren. Voor iemand anders is een gezonde levensstijl misschien twee marathons per jaar trainen en lopen, een keto-dieet volgen en nooit een slokje alcohol drinken.

Geen van beide is beter dan de andere. Beide zijn perfect voor die persoon. Jij bepaalt hoe jouw gezonde levensstijl eruitziet.

De term ‘gezonde levensstijl’ is een verkorte definitie van hoe het eruit ziet om een ​​levendig, actief leven te leiden met een gezond lichaam en een gezonde geest. Het creëren van een gezonde levensstijl hoeft geen drastische veranderingen te betekenen. Geleidelijke kleine veranderingen aanbrengen in uw dagelijkse routine kan een grote impact hebben.

Je kent de voor de hand liggende gedragingen die iemand beschrijven die gezond is en voor zichzelf zorgt. Een gezond persoon rookt niet, probeert een gezond gewicht te behouden, eet gezond voedsel met veel fruit, groenten en vezels en sport natuurlijk regelmatig.

Dan zijn er nog andere elementen om aan de lijst toe te voegen. Een gezond persoon weet ook hoe hij met stress moet omgaan, slaapt elke nacht van goede kwaliteit, drinkt niet te veel, zit niet te veel – eigenlijk doet hij alles altijd met mate. Als je kijkt naar alles wat mogelijk in een gezonde levensstijl zou kunnen passen, kun je zien hoe moeilijk al die dingen zijn in onze huidige wereld.

 

Het goed nieuws! 

 

Het goede nieuws is dat je niet alles tegelijk hoeft te veranderen.
Stapje voor stapje maak je je eigen levensstijl. Van bijvoorbeeld bijna niet bewegen naar dagelijks verschillende bewegingsoefeningen inbouwen zodat ik ieder uur beweeg. Of verschillende momenten inbouwen in mijn dag om te ontspannen: yoga bijvoorbeeld.  Even niks mogen doen, heerlijk! Of het aanpassen van je eetpatroon. Slechts 2 of 3 keer per dag eten. En je voelt je veel vitaler en energieker!

Wat je wilt is duidelijkheid over hoe gezond te leven. Wat je kun je het beste als eerste aanpakken. Hoe kun je dat het beste doen? Allemaal vragen waarmee dr. Richard de Leth Je kan helpen. Hij is een bijzonder inspirerend en energiek mens, een deskundig arts die een bevlogen missie heeft. 

 

 

 

 

 

Gezond in 4 weken

 

Wil jij je (weer) energiek en fit voelen? Volg dan deze cursus van dr. Richard de Leth. Hij is echt een inspirator en helpt je op een eenvoudige wijze naar een gezond leven!

 

Start vandaag nog! Klik hier!

Ontdek de Smartrope!

Ontdek de Smartrope!

Snel, Leuk en Effectief!Maak kennis met de Smartrope!   Ben je op zoek naar een efficiënte manier om fit te worden, af te vallen of je conditie te verbeteren, maar heb je geen zin om eindeloos naar de sportschool te gaan? Of ben je moe van het gebrek aan...

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Gezonde levensstijl voor meer welzijnIn de hedendaagse snel veranderende wereld, waarin we voortdurend jongleren met meerdere verantwoordelijkheden en dagelijkse eisen, is het gemakkelijk om overweldigd en uitgeput te raken. De constante druk kan een negatieve invloed...

5 stoeloefeningen voor senioren

5 stoeloefeningen voor senioren

Stoeloefeningen voor senioren om kracht en mobiliteit te verbeterenAls we ouder worden, wordt het steeds belangrijker om onze fysieke gezondheid prioriteit te geven en een actieve levensstijl te behouden. Echter, bepaalde beperkingen kunnen het moeilijk maken voor...

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Ben je het zat om op de weegschaal te stappen en ontmoedigd te raken door het getal dat je ziet? Dan is het tijd om je mindset te veranderen en je te richten op wat er echt toe doet - begrijpen waarom spieren zwaarder wegen dan vet. In dit artikel ontrafelen we het...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Wil jij je weer fit voelen? Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je weer fit, energiek en gezond wil voelen
  • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met bewegen
  • Op een praktische manier wilt bewegen
  • Je consistent aan de slag wilt gaan, en bewegen in je routine wil krijgen
  • Het fijn vindt om met een programma mee te doen
  • Je die stok achter de deur nodig hebt
  • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen
  • Uit de vicieuze cirkel wilt stappen naar een gezond en energiek leven

Eenmalige, unieke aanbieding!

 

 

Twaalf video trainingen, die jou helpen om een start te maken met krachttraining.

Nu voor slechts € 49,99

 

Ja, ik wil deze video’s ontvangen