Van onrust naar kracht

dec 2, 2021

 

Van onrust naar acceptatie

 
Heb je het gevoel dat je niet gefocust bent? Dat je energie er wel is maar alle kanten opgaat? Of merk je dat je moe wordt maar toch bijna niets bereikt? Heb je een algemeen gevoel van onrust en ongerichtheid? In de huidige complexe maatschappij waarin we zoveel van onszelf verwachten, is dit niet uitzonderlijk. De aanpak van het probleem begint dan ook met accepteren. Accepteer dat het het probleem er is en heb daar vrede mee. Mag je er dan niets aan doen? Jazeker wel, maar vanuit erkenning, niet vanuit een vechthouding. Vergelijk het met een hond die aan de lijn trekt; keihard terugtrekken maakt het probleem alleen maar groter en je moet nog meer kracht gaan zetten.
De Easy Breezy Methode doet precies het omgekeerde.
Easy Breezy
van onrust naar kracht

De Easy Breezy methode voor balans

 

 

Met de Easy Breezy methode ga jij op een rustige manier terug naar jezelf en vind je weer een goede interactie tussen je lichaam en je geest. Je leert naar jezelf te luisteren kom maar tot rust te komen om van daaruit weer vitaliteit op te bouwen. Zo bereik je op een natuurlijke manier weer de veerkracht die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn. Door te bewegen, door jezelf te voeden op een evenwichtige manier en door te mediteren kom maar breng je jezelf tot rust en vind je de persoonlijke leefstijl terug die bij jou hoort. Een belangrijke tool is tegelijkertijd je meest belangrijke: je ademhaling. Door middel van ademhalingsoefeningen verandert er veel in hoe je je voelt. Het centrale zenuwstelsel reageert op de wijze van ademen. Adem je snel, dan betekent dat gevaar en dus paniek. Vandaar dat op de juiste wijze ademen, hoe simpel het ook lijkt, van enorm groot belang is. Na 3 maanden zul je merken dat de vitaliteit weer helemaal terug is én dat je anders In het leven staat: meer geaard, meer ontspannen en met meer vitaliteit.
 

Van eisen naar gunnen

 
In plaats van nog meer van jezelf te eisen ga je jezelf iets gunnen. Je gaat jezelf gunnen om jezelf terug te vinden, zowel in body als in mind. Je zult merken dat je daardoor als vanzelf die belangrijke dingen gaat bereiken die voorheen zoveel moeite kostten en dat je zaken die niet belangrijk zijn gemakkelijker kunt loslaten. De reis naar meer vitaliteit, rust en kracht is persoonlijk en dus voor Iedereen anders. De Easy Breezy methode maakt gebruik van elementen die voor ieder mens belangrijk zijn. Vanuit rust, kracht en ontspanning jouw natuurlijke herstelmechanismen weer op gang. Daardoor gaan je lichaam en je geest weer optimaal samenwerken en zul je je gezonder, vitaler en levenslustiger voelen.
Buikvet: Het vet rondom je organen ook wel visceraal vetweefsel

Buikvet: Het vet rondom je organen ook wel visceraal vetweefsel

Het vet rond je organen, ook wel visceraal vetweefsel genoemd, is een nog grotere risicofactor voor je gezondheid!Draag je wat extra gewicht rond je middel? Dat vet dat je aan de buitenkant van je lichaam ziet, is slechts een klein deel van het probleem. Het vet dat...

oefeningen tijdens zwangerschap

oefeningen tijdens zwangerschap

Zwangerschap is een tijd van grote vreugde en verwachting, maar het kan ook een tijd van zorgen zijn, vooral als het gaat om de gezondheid van moeder en kind. Daarom is het zo belangrijk dat je je bewust bent van de voordelen van bewegen tijdens de zwangerschap.Van...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Wil jij je weer fit voelen? Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je weer fit, energiek en gezond wil voelen
  • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met bewegen
  • Op een praktische manier wilt bewegen
  • Je consistent aan de slag wilt gaan, en bewegen in je routine wil krijgen
  • Het fijn vindt om met een programma mee te doen
  • Je die stok achter de deur nodig hebt
  • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen
  • Uit de vicieuze cirkel wilt stappen naar een gezond en energiek leven

Eenmalige, unieke aanbieding!

 

 

Twaalf video trainingen, die jou helpen om een start te maken met krachttraining.

Nu voor slechts € 49,99

 

Ja, ik wil deze video’s ontvangen