Stoptober: stop met roken!

sep 12, 2021

Stoptober: Stop met roken!

Stoptober is een campagne die mensen aanmoedigt om in de maand oktober te stoppen met roken. Stop met roken! Elk jaar in oktober start deze campagne die je leven kan redden van tabaksgerelateerde ziekten zoals longkanker of COPD.

stoppen met roken, stoptober

Wil je stoppen met roken?

 

Stoptober is het perfecte moment om te stoppen met roken. Het is een maand lang stoppen met roken dat begint op 1 oktober en eindigt op Halloween, 31 oktober, dus het is gemakkelijk te onthouden. En met alle beschikbare ondersteuning van je vrienden, familie en collega’s is het gemakkelijker dan ooit tevoren!

Tijdens deze maand worden rokers aangemoedigd om gedurende 30 dagen voorgoed te stoppen met roken. En we weten dat het moeilijk kan zijn, maar er zijn veel hulpmiddelen tot je beschikking die je kunnen helpen om het stoppen gemakkelijker dan ooit te maken. Zo heb je nicotinepleisters of nicotinekauwgom, die je kunt kopen, zodat je geen behoefte meer hebt in roken.

We weten hoe moeilijk het kan zijn als je voor het eerst probeert te stoppen met roken. Iedere dag zijn er duizenden Nederlanders gestopt met roken! En dat lukte ze niet alleen. Door meer bewustzijn te creëren rondom hun rookgedrag maar ook door goede hulp te zoeken bij professionals én anderen in hun omgeving die hen steun boden in hun poging tot stoppen. Het gaat vaak heel snel naast elkaar.

Wil je stoppen met nicotinepleisters? Koop ze dan via deze link hieronder!

Voordelen van rookvrij zijn

 

Je vindt hier tips over hoe om te gaan met hunkeren, wat je kunt verwachten tijdens de eerste paar weken na het stoppen, en meer. Het draait allemaal om het helpen van mensen zoals jij om zich gesterkt te voelen om voor eens en voor altijd te stoppen met roken. Dus wacht niet langer – EN STOP!

De VOORDELEN van rookvrij zijn:

  • Je vrijheid en onafhankelijkheid terug
  • Meer zelfvertrouwen door de overwinning op jezelf
  • Meer tevreden over je en met jezelf
  • Trots gevoel
  • Als het je lukt te stoppen met roken het je het gevoel dat je alles kan.

 

Stoppen met roken is één van de moeilijkste dingen om te doen.

Bewegen tijdens rookvrije periode

 

Stoppen met roken is één van de moeilijkste dingen die je kunt doen. Maar het is ook één van de beste dingen voor je gezondheid. We weten dat stoppen niet gemakkelijk is, maar we kunnen het gemakkelijker maken door bij elke stap ondersteuning en aanmoediging te bieden. We zullen je niet veroordelen of vertellen wat je moet doen – we willen je alleen tools geven zodat je weer de controle over je eigen leven kunt nemen!

De eerste paar dagen zijn moeilijk, maar als die hunkering eenmaal voorbij is, zal alles beter zijn dan ooit tevoren! Je verdient een gezond lichaam en geest zonder dat sigaretten je ervan weerhouden om te leven op jouw voorwaarden. Stoppen met roken helpt mee aan fysieke en mentale gezondheid. Dus laat ons u vandaag helpen naar een gezondere levensstijl!

Mijn site biedt een verscheidenheid aan verschillende oefeningen die je longen zullen helpen versterken en je longcapaciteit in de loop van de tijd zullen vergroten, zodat je gemakkelijker kunt ademen als je de trap oploopt of achter je kinderen aan rent in het park. Deze oefeningen maken stoppen gemakkelijker dan ooit tevoren, omdat ze je iets anders geven om je op te concentreren dan sigaretten, terwijl ze tegelijkertijd je gezondheid helpen verbeteren! Wil je aan je conditie werken en je longcapaciteit verhogen, maar weet je niet goed te beginnen met een schema?
Klik dan hier voor een trainingsschema op maat!

 

Stoptober actie
Afslankreceptenbijbel, het ultieme afslankprogramma

Afslankreceptenbijbel, het ultieme afslankprogramma

Afvallen én lekker eten, door de afslankreceptenbijbel   Meestal begin je vol goede moet met een nieuw dieet. Misschien had je er over gelezen op internet of heeft een kennis je een tip gegeven. In de eerste weken lukt het je om af te vallen en heb je er vertrouwen in...

Yoga, leer de basisoefeningen en houding

Yoga, leer de basisoefeningen en houding

Yoga voor beginners, stap voor stap   Hoe je het ook draait of keert, we leven in een hectische maatschappij waarin heel wat veranderingen op til staan. Voor heel wat mensen zorgt dit voor heel wat stress en is men toe aan meer energie en ontspanning. Yogaoefeningen...

Van onrust naar kracht

Van onrust naar kracht

  Van onrust naar acceptatie   Heb je het gevoel dat je niet gefocust bent? Dat je energie er wel is maar alle kanten opgaat? Of merk je dat je moe wordt maar toch bijna niets bereikt? Heb je een algemeen gevoel van onrust en ongerichtheid? In de huidige complexe...

Fitnessbal, met deze swiss ball train je stabiliserende spieren!

Fitnessbal, met deze swiss ball train je stabiliserende spieren!

Gebruik een fitnessbal   Sporten met een fitnessbal is een populaire manier om actief te blijven, vooral in deze huidige tijd. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende fitnessgerelateerde activiteiten, zoals balanstraining of buikspieroefeningen!...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *