Stoptober

sep 12, 2021

Stoptober: Stop met roken!

Stoptober is een campagne die mensen aanmoedigt om in de maand oktober te stoppen met roken. Stop met roken! Elk jaar in oktober start deze campagne die je leven kan redden van tabaksgerelateerde ziekten zoals longkanker of COPD.

stoppen met roken, stoptober

Wil je stoppen met roken?

 

Stoptober is het perfecte moment om te stoppen met roken. Het is een maand lang stoppen met roken dat begint op 1 oktober en eindigt op Halloween, 31 oktober, dus het is gemakkelijk te onthouden. En met alle beschikbare ondersteuning van je vrienden, familie en collega’s – om nog maar te zwijgen van onze NHC rookvrij programma – is het gemakkelijker dan ooit tevoren!

Tijdens deze maand worden rokers aangemoedigd om gedurende 30 dagen voorgoed te stoppen met roken. En we weten dat het moeilijk kan zijn, maar er zijn veel hulpmiddelen tot je beschikking die je kunnen helpen om het stoppen gemakkelijker dan ooit te maken. The New Health Company helpt je in 3 stappen eenvoudige stappen, zodat je geen behoefte meer hebt in roken. Je hoeft dit niet alleen te doen! Laat The New Health Company experts voor alles zorgen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen!

We weten hoe moeilijk het kan zijn als je voor het eerst probeert te stoppen met roken. Iedere dag zijn er duizenden Nederlanders gestopt met roken! En dat lukte ze niet alleen door meer bewustzijn te creëren rondom hun rookgedrag maar ook door goede hulp te zoeken bij professionals én anderen in hun omgeving die hen steun boden in hun poging tot stoppen. Het gaat vaak heel snel naast elkaar.

Voordelen van rookvrij zijn

 

Je vindt hier tips over hoe om te gaan met hunkeren, wat je kunt verwachten tijdens de eerste paar weken na het stoppen, en meer. Het draait allemaal om het helpen van mensen zoals jij om zich gesterkt te voelen om voor eens en voor altijd te stoppen met roken. Dus wacht niet langer – EN STOP!

De VOORDELEN van rookvrij zijn:

  • Je vrijheid en onafhankelijkheid terug
  • Meer zelfvertrouwen door de overwinning op jezelf
  • Meer tevreden over je en met jezelf
  • Trots gevoel
  • Als het je lukt te stoppen met roken het je het gevoel dat je alles kan.

 

Stoppen met roken is één van de moeilijkste dingen om te doen. We weten hoe moeilijk het kan zijn, maar we weten ook dat er mensen zijn die het eerder hebben gedaan. De afgelopen 10 jaar zijn er duizenden rokers gestopt met roken met de Hypno2 methode van The New Health Company. Jij kan het ook!

 

Nu korting van maar liefst €100,- met deze actiecode: VCXES7E9

Bewegen tijdens rookvrije periode

 

Stoppen met roken is één van de moeilijkste dingen die je kunt doen. Maar het is ook één van de beste dingen voor je gezondheid. We weten dat stoppen niet gemakkelijk is, maar we kunnen het gemakkelijker maken door bij elke stap ondersteuning en aanmoediging te bieden. We zullen je niet veroordelen of vertellen wat je moet doen – we willen je alleen tools geven zodat je weer de controle over je eigen leven kunt nemen!

De eerste paar dagen zijn moeilijk, maar als die hunkering eenmaal voorbij is, zal alles beter zijn dan ooit tevoren! Je verdient een gezond lichaam en geest zonder dat sigaretten je ervan weerhouden om te leven op jouw voorwaarden. Dus laat ons u vandaag helpen naar een gezondere levensstijl!

Mijn site biedt een verscheidenheid aan verschillende oefeningen die je longen zullen helpen versterken en je longcapaciteit in de loop van de tijd zullen vergroten, zodat je gemakkelijker kunt ademen als je de trap oploopt of achter je kinderen aan rent in het park. Deze oefeningen maken stoppen gemakkelijker dan ooit tevoren, omdat ze je iets anders geven om je op te concentreren dan sigaretten, terwijl ze tegelijkertijd je gezondheid helpen verbeteren! Wil je aan je conditie werken en je longcapaciteit verhogen, maar weet je niet goed te beginnen met een schema?
Klik dan hier voor een trainingsschema op maat!

 

Burpees

Burpees

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om in vorm te komen?   Als je sterker, slanker en gezonder wilt worden, dan is het tijd om elke dag burpees te gaan doen! Het maakt niet uit of je net begint of al in topvorm bent - iedereen kan profiteren van het toevoegen...

Klaar voor de wintersport?

Klaar voor de wintersport?

Binnenkort op wintersport?    Wintersporten is een prachtig uitje, maar ook inspannend. Om je voor te bereiden op de wintersport heb ik dit artikel voor jou geschreven. Met als doel dat je met een goede conditie en sterke spieren naar de wintersport kunt! Een...

Wat zijn de beste halters en dumbbells?

Wat zijn de beste halters en dumbbells?

Als je strakke armen wilt krijgen of spieren wilt opbouwen, kan het gebruik van dumbbells een uitstekende trainingsoptie zijn, omdat ze gericht zijn op specifieke delen van je lichaam, afhankelijk van waar je ze vasthoudt tijdens het sporten!  Wat is een...

Wat is een goed orthopedisch kniekussen?

Wat is een goed orthopedisch kniekussen?

Slapen met een orthopedisch kniekussen   Als je op zoek bent naar informatie over een orthopedisch kniekussen of een beenkussen, dan is de kans groot dat je er al achter bent gekomen dat je er één nodig hebt. In dat geval ben je waarschijnlijk op zoek naar de...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *