Word fitter met online krachttraining en conditietraining

feb 10, 2023

Thuis fit worden: Een overzicht van de 12-Weekse Kracht en Conditie Training Video’s

Ben je op zoek naar een manier om fit te worden vanuit je eigen huis? Kijk dan niet verder dan de 12-weekse kracht- en conditietraining videoserie!

krachttraining Heleen van Cronenberg

Dit uitgebreide programma is ontworpen om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken zonder ooit een voet in de sportschool te hoeven zetten. Elke video is op maat gemaakt om jou te voorzien van een training die leuk en gemakkelijk te volgen is. Met deze serie kun je kracht opbouwen, jouw uithoudingsvermogen vergroten en je algehele conditie verbeteren. Door de combinatie van kracht-, cardio- en core-oefeningen zal deze serie je helpen jouw doelen in een mum van tijd te bereiken!

 

 

Introductie tot 12-weekse kracht- en conditietraining video’s

 

Als je thuis fit wilt worden, zijn kracht- en conditietrainingen een geweldige optie! Deze 12-weekse kracht- en conditietrainingsvideo’s zijn ontworpen om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken zonder dat je ervaring in de sportschool nodig hebt. Om te beginnen schrijf je je in.

 

Je kunt deze trainingen aanpassen aan jouw conditie en eventuele blessures. Met deze video’s voor kracht- en conditietraining kun je kracht opbouwen, jouw uithoudingsvermogen vergroten en je algehele conditie verbeteren.

Dit programma combineert kracht-, cardio- en core-oefeningen om je te helpen jouw doelen in een mum van tijd te bereiken!

 

Overzicht van het programma

 

Deze 12-weekse kracht- en conditietrainingsvideo’s combineren kracht-, cardio- en core-oefeningen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Kracht:
Deze fase richt zich op het opbouwen van kracht en spieren. Je doet oefeningen met een lagere intensiteit met zwaardere gewichten (of weerstandsbanden) om spieren op te bouwen en je kracht-gewichtsverhouding te verbeteren. Deze fase wordt aanbevolen voor degenen die hun algehele conditie willen verbeteren, hun spiermassa willen vergroten en hun lichaam strakker willen maken.

Cardio:
Deze fase draait om het verbeteren van je uithoudingsvermogen en cardiovasculaire conditie. Je doet oefeningen met een hogere intensiteit die je hartslag verhogen en je uithoudingsvermogen verbeteren. Deze fase wordt aanbevolen voor degenen die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren en gewicht willen verliezen.

Core:
Deze fase richt zich op het verbeteren van je core en spinale kracht. Je doet oefeningen met een lagere intensiteit die ook je buikspieren trainen en je ruggengraat versterken. Deze fase wordt aanbevolen voor degenen die hun lichaamshouding willen verbeteren en rugpijn willen verminderen.

Krachttraining, lichaamshouding

Voordelen van 12 weken kracht- en conditietraining video’s

 

– Verbeterde conditie:
Door kracht-, cardio- en coreoefeningen te combineren, helpt elke fase van deze 12-weekse kracht- en conditietrainingsvideo’s je jouw fitnessdoelen te behalen. Je kunt je algehele conditie verbeteren door je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

– Meer energie:
Door regelmatig te sporten komen endorfines vrij, die je stemming verbeteren en je meer energie geven. Als je je minder gemotiveerd voelt of het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven, probeer dan te sporten. Het is een geweldige manier om je energieniveau te verhogen!

– Verbeterde stemming:
Studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig sporten een beter humeur hebben dan mensen die dat niet doen. Dus, als je je down voelt, probeer dan te gaan joggen of wat gewichtheffen!

– Beter slapen:
Wist je dat sporten je kan helpen om beter te slapen? Studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig sporten beter slapen dan mensen die dat niet doen. Dus, de volgende keer dat je moeite hebt met slapen, probeer dan te gaan joggen of wat gewichten te tillen!

 

Krachtoefeningen in het programma

 

In het programma zitten allerlei oefeningen die bijdragen aan krachtopbouw in je spieren. Onderstaande oefeningen bijvoorbeeld:

– Squats:
Deze weerstandsoefening voor het onderlichaam is geweldig om je kracht te vergroten en je algehele conditie te verbeteren.
– Lunges:
Een andere weerstandsoefening voor het onderlichaam die helpt kracht op te bouwen en de conditie te verbeteren.
– Bent Over Row:
Deze weerstandsoefening voor het bovenlichaam is goed voor het verbeteren van je kracht en het opbouwen van spieren in je rug.
– Overhead Press:
Deze weerstandsoefening voor het bovenlichaam is zeer geschikt om je kracht te verbeteren en spieren in je armen op te bouwen.
– Deadlift:
Deze weerstandsoefening voor het onderlichaam is ideaal voor het verbeteren van uw kracht en het opbouwen van spieren in je onderrug en benen.

 

Tips om het meeste uit het programma te halen

 

– Kies één training en houd je aan deze training.Je kunt ervoor kiezen eerst de conditietraining te doen, gevolgd door krachtoefeningen.

– Opwarmen voor de training.
Opwarmen voor de training kan het risico op blessures verminderen.

– Drink veel water: Het is belangrijk om tijdens de training gehydrateerd te blijven.

– Voeg weerstandsbanden toe aan je oefeningen: Deze weerstandsbanden zijn geweldig voor beginners en kunnen je helpen vooruitgang te boeken met jouw oefeningen.

– Pas je training aan op basis van jouw fitnessniveau. Als je net begint en vindt dat de oefeningen te geavanceerd zijn, kun je ze gerust aanpassen aan iets dat meer geschikt is voor jouw fitnessniveau.

– Blijf gemotiveerd door elke dag tijd in te plannen om te oefenen

– Als je het oefenen een onderdeel van je dagelijkse routine maakt, is de kans groter dat je het volhoudt.

 

 

Benodigdheden voor het programma

 

Fitnessmat of yogamat:
Dit is geweldig voor beginners die net beginnen met thuis trainen.
Gewichten:
Dit kunnen dumbells, halters of weerstandsbanden zijn.
Stabiliteitsbal:
Dit is geweldig voor core-oefeningen.
Springtouw:
Dit is geweldig voor cardio-oefeningen. Lees ook mijn artikel over Springtouwen

 

Hoe gemotiveerd te blijven tijdens het programma

– Stel fitnessdoelen:
Stel jezelf fitnessdoelen en schrijf deze doelen op. Jouw fitnessdoelen opschrijven is een goede manier om gemotiveerd te blijven om ze te bereiken.

– Luister naar muziek:
Muziek kan je helpen om in de zone te komen en gemotiveerd te blijven tijdens jouw trainingen.

 

 

Samenvatting van 12-weekse kracht- en conditietraining video’s

 

Als je klaar bent om thuis fit te worden, zijn deze 12-weekse kracht- en conditietraining video’s een geweldige manier om dat te doen! Dit programma is ontworpen om je te helpen jouw doelen te bereiken zonder een voet in de sportschool te zetten. Elke video is afgestemd op een training met hoge intensiteit die leuk en gemakkelijk te volgen is. Met deze serie kunt je kracht opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten en je algehele conditie verbeteren. Door kracht-, cardio- en core-oefeningen te combineren, zal deze serie je helpen je doelen in een mum van tijd te bereiken. Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het opbouwen van het lichaam dat je altijd al wilde met deze 12-weekse kracht- en conditietrainingsvideo’s!

 

Klik hier om nu te starten!

Ontdek de Smartrope!

Ontdek de Smartrope!

Snel, Leuk en Effectief!Maak kennis met de Smartrope!   Ben je op zoek naar een efficiënte manier om fit te worden, af te vallen of je conditie te verbeteren, maar heb je geen zin om eindeloos naar de sportschool te gaan? Of ben je moe van het gebrek aan...

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Aloe vera, gezonde levensstijl voor meer welzijn

Gezonde levensstijl voor meer welzijnIn de hedendaagse snel veranderende wereld, waarin we voortdurend jongleren met meerdere verantwoordelijkheden en dagelijkse eisen, is het gemakkelijk om overweldigd en uitgeput te raken. De constante druk kan een negatieve invloed...

5 stoeloefeningen voor senioren

5 stoeloefeningen voor senioren

Stoeloefeningen voor senioren om kracht en mobiliteit te verbeterenAls we ouder worden, wordt het steeds belangrijker om onze fysieke gezondheid prioriteit te geven en een actieve levensstijl te behouden. Echter, bepaalde beperkingen kunnen het moeilijk maken voor...

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Gewicht van spieren, lichaamssamenstelling

Ben je het zat om op de weegschaal te stappen en ontmoedigd te raken door het getal dat je ziet? Dan is het tijd om je mindset te veranderen en je te richten op wat er echt toe doet - begrijpen waarom spieren zwaarder wegen dan vet. In dit artikel ontrafelen we het...

Heleen van Cronenberg, Beweegcoach op locatieHeleen van Cronenberg

Niet voor iedereen is sporten of bewegen vanzelfsprekend. Soms omdat er geen passend aanbod beschikbaar is of het is simpelweg een te grote drempel om daadwerkelijk de stap te maken om te gaan bewegen. Terwijl sporten zo lekker is. Ik weet en voel elke dag wat het mij oplevert om in beweging te zijn! En daarbij wil ik mensen helpen!

Bekijk alle berichten

0 reacties

Wil jij je weer fit voelen? Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je weer fit, energiek en gezond wil voelen
  • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met bewegen
  • Op een praktische manier wilt bewegen
  • Je consistent aan de slag wilt gaan, en bewegen in je routine wil krijgen
  • Het fijn vindt om met een programma mee te doen
  • Je die stok achter de deur nodig hebt
  • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen
  • Uit de vicieuze cirkel wilt stappen naar een gezond en energiek leven

Eenmalige, unieke aanbieding!

 

 

Twaalf video trainingen, die jou helpen om een start te maken met krachttraining.

Nu voor slechts € 49,99

 

Ja, ik wil deze video’s ontvangen